Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]HELP !

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem poniewaz prowadze serwer pvp, i ustawilem normalnie jako grupe domyslna "Gracz" Lecz czasami jak ktos wchodzi nie ma wcale rangi, i nie ma permisji. Ale nie wazne. Chodzi o to czy podesle ktos gotowy plugin MyCommand lub innny ktory umozliwial by wpisanie temu graczowi Bez Rangi /gracz i dostal by range Gracz ? Prosze o pomoc.

Opublikowano

Dalej nic. Moge dodac ze grasz "Yanke" zabil innego gracza i wtedy mu sie zmienila ta ranga. Moje pluginy : anticheat, authme, automessage, azrank, buttonwarp, coloredsigns, combatlog, cookiemonster, essentials, essentialsspawn, iconomy, nocheatplus, permissionex, pvphealth, pvplevels, treasurechest, vault, world edit/guard.

Opublikowano

Ehh to chyba sie dzieje jak grasz wbija 51 level. Nie wiem ale tak chyba jest :X Wie ktos jak to naprawic

Opublikowano

Wszystkie odpowiedzi zle. Problem byl w tym ze w configu pluginu PvpLevels bylo ze na 50 level ma sie zmienic ranga na PvpBoss. Zmienilem to na Gracz i juz dziala poprawnie. Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...